Over

Schoonmaakbedrijf Tiel

Professionele reiniging

Gecertificeerd

Z

Zakelijk en particulier

Goede service

06-50208728

Wij informeren u graag

Schoonmaakbedrijf Tiel

Schoonmaakbedrijf Tiel

Ons bedrijf heeft een rijke geschiedenis. In 2004 richtte Leendert den Dulk het bedrijf op. Na twee succesvolle jaren ging de eenmanszaak over in een V.O.F. Sandra den Dulk richtte haar schoonmaakbedrijf op en vanaf die tijd bood Schoonmaakbedrijf Tiel een volledig pakket aan. Het bedrijf liep enorm goed. Helaas is op 9 april 2011 Leendert den Dulk op een veel te jonge leeftijd overleden. Sandra zet sinds die tijd het bedrijf voort, zoals Leen dat wilde. Een bedrijf vanuit het hart dus. Vanaf mei 2011 is Schoonmaakbedrijf Tiel weer een eenmanszaak en biedt Sandra u de mogelijkheid op een meer dan schone (werk)omgeving!

Sandra den Dulk

Zaakvoerder Sandra den Dulk heeft jarenlange ervaring in de facilitaire sector. Dankzij haar inzet, doorzettingsvermogen en capaciteiten als leidinggevende, werkte zij bij diverse schoonmaakbedrijven als projectleidster en locatiemanager. Eind 2006 vond Sandra het tijd om op eigen benen te gaan staan en startte Schoonmaakbedrijf Tiel. Nog steeds benaderen diverse ex-werkgevers haar om haar professionele en specialistische inzicht, maar ook door de prettige samenwerking die zij met haar mochten ervaren. Dankzij haar ervaring is Sandra tevens inzetbaar voor praktijktraining en begeleiding in de professionele schoonmaak.

Inmiddels heeft Melissa Prins zich bij Schoonmaakbedrijf Tiel gevoegd. Samen met Sandra zorgt zij voor kwaliteit en een goede planning.

''Schoonmaakbedrijf Tiel: topkwaliteit en -service''

-De zorg voor kwaliteit staat voorop!

Waarvoor kunt u terecht?

Bij Schoonmaakbedrijf Tiel kunt u terecht voor al uw professionele schoonmaakwerkzaamheden. Voor zowel particulieren als ook de zakelijke en industriële sector.

Schoonmaakbedrijf Tiel
N

Al onze schoonmakers worden gescreend.

N

Wij controleren regelmatig de kwaliteit van de werkzaamheden.

N

Onze schoonmakers krijgen professionele begeleiding.

N

Bij afwezigheid hebben wij altijd een vervanger beschikbaar.

N

Geen betaling in contant geld, het financiële gedeelte regelen wij.

Vast contactpersoon

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij zetten graag de mogelijkheden en tarieven voor u in kaart!

Schoonmaakbedrijf Tiel

KvK: 52594556

06-50208728

Wij informeren u graag

[email protected]

Altijd snel reactie

Alleen voor offerte-aanvragen e.d. Wij hebben voldoende personeel!